doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Putin si šliape po jazyku

17.6.2022 .... Jedno ale Putinovi, už nikto nikdy nezoberie. Naveky totiž ostane, pre celé civilizované ľudstvo, alfasamcom kanibalizmu.
Je až obdivuhodné, akou drzosťou oplýva prezident Ruska, Putin. V týchto dňoch v Petrohrade totiž prebieha nejaký ekonomický kongres, samozrejme pod kuratelou Putina, na ktorom tento muž predniesol také hlášky, že normálny človek si povie, že to nemôže byť ten istý Putin, ktorý 24.2.2022 začal tzv. špeciálnu operáciu, (či pokus o štátny prevrat)  na Ukrajine. Je jedno ako to nazve Putin, fakt je ale ten, že civilizovaní ľudia tento jeho čin nazývajú vojnou.

Pár perličiek z jeho vystúpenia na tomto fóre: „Ruskí vojaci vo východoukrajinskom Donbase bojujú aj za právo Ruska na vlastný rozvoj. Všetky úlohy operácie budú bezpodmienečne splnené, k čomu prispeje tak hrdinstvo ruských vojakov, ako aj konsolidácia ruskej spoločnosti. Jej „podpora dáva silu a presvedčenie armáde a námorníctvu“. Tiež zdôraznil „hlboké pochopenie historickej spravodlivosti našej veci: budovanie a upevnenie zvrchovanej veľmoci – Ruska. Ruské jednotky si počínajú tak, aby sa „oslobodené“ mestá a obce nemenili na Stalingrad. Rusko nemá výhrady proti vstupu Ukrajiny do Európskej únie, podľa neho sa stane polokolóniou. Odmietol aj západné obvinenie, že by sa Rusko vyhrážalo jadrovými zbraňami.

"Prvý" prezident Putin z Moskvy, na rozdiel od hore spomínaného z Petrohradu, chcel ale napr. ovládnuť Ukrajinu za pár hodín, vykonaním  štátneho prevratu. Realita je ale taká, že ani po  114 dňoch vojny, nedokázal obsadiť Ukrajine patriacu, Luhanskú a Doneckú oblasť. Najmä Európu a NATO chcel zastrašiť vyhrážaním sa použitia jadrových zbraní. Dosiahol ale to, že Európa sa tak zjednotila ako nikdy predtým, a NATO svoje vojská posilnilo niekoľko násobne na takú úroveň, že Rusko pocítilo doslova úzkosť pred jeho silou, lebo samo už vo vojne na Ukrajine, prišlo o štvrtinu svojich ozbrojených síl.  Je až  odporné počúvať, keď  tento prezident vyslovil vetu, že Ukrajina a ukrajinský národ neexistujú a pritom ten Putin v Petrohrade, hovorí niečo o Ukrajine, ktorá sa vstupom do EÚ stane polokolóniou. Treba obidvom odkázať, že je lepšie byť polokolóniou v EÚ ako nebyť vôbec. A o „hrdinských“ ruských vojakoch, ktorí na Ukrajine zabíjajú detí, ženy, starých ľudí, znásilňujú ženy aj  mužov, unášajú ľudí do Ruska, bombardujú obytné domy, divadlá, kiná, železničné stanice, parky, obsadzujú atómové elektrárne, ničia mestá, dediny asi nič nepočul, alebo žeby to boli vojaci z nejakého iného Ruska ? A úplnou čerešničkou na jeho rečiach sú výroky: „všetko ide podľa plánu“, alebo „všetky úlohy operácie budú bezpodmienečne splnené“, pritom ani spomínaný plán, ani úlohy operácie nikto nikdy, okrem tu spomínaných ruských prezidentov "Putinovcov",  nevidel ? ! Ak ešte aj po týchto vyjadreniach, Putinovi niekto, okrem Rusov v Rusku chce veriť, potom taký človek, musí mať veľmi silný žalúdok, zapchaté uši a zavreté očí.

A čo na záver ? Dnes okrem Boha, nikto na svete, žiadny prezident, ani svätý otec František, ani patriarcha Kiril   netušia, kedy celý tento Putinov pokus o získanie svetovlády skončí. Jedno ale Putinovi, už nikto nikdy nezoberie. Naveky totiž ostane, pre celé civilizované ľudstvo, alfasamcom kanibalizmu. Doslova a do písmená, veď ním stvorený  režim, požiera ľudské bytosti, ktoré pochádzajú z tej istej, vlastnej rasy a krvi.  Svetu mier praje doko.


Komentáre,názory | stály odkaz

Komentáre

  1. Prečo z Ruska pochádza toľko zla ? Že je to tak, svedčí o tom nielen Lenin, Stalin ale aj Putin !
    Žeby zato mohli zlí duchovia, sídliaci v mauzóleu a v kremeľskom múre ? Veď čo, ak Lenin a Stalin, ktorí sú zrejme stále nimi posadnutí, už konečne chcú odpočívať naveky vo svojich rodných vieskach a nie v Kremli ? Keďže sa im to nesplnilo, vždy si nájdu spôsob ako sa reinkarnovať do nejakého najbližšieho ruského potentáta, sídliaceho v Kremli ! Preto by Putin, (viacerí iní potentáti o ňom tvrdia, že sa veľmi zmenil k horšiemu) mal zrejme veľmi rýchlo navštíviť nejakého zdatného exorcistu, (ale nie Kirila) aby si dal zo svojej duše aj tela, vyhnať všetkých zlých sovietskych duchov. Začať by mal Leninom a Stalinom. Potom by zrejme pochopil, aký je aj sám maličký !
    publikované: 26.06.2022 15:10:51 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ?????
    Tak vyháňať by sa mali najsampr potentáti Západu, ako krstní otcovia Stalina a Lenina. IMHO, práca chvatná málo platná....
    Podľa Putina je všetko o multipolárnom svete. To, čo sa deje, je podľa neho „začiatkom prechodu od liberálneho globalistického amerického egocentrizmu k skutočne multipolárnemu svetu – svetu založenému nie na sebeckých pravidlách, ktoré si niekto vymyslel sám pre seba, za ktorými nie je nič iné ako túžba po hegemónii. nie na pokryteckých dvojitých metroch, ale na medzinárodnom práve, na skutočnej suverenite národov a civilizácií, na ich vôli žiť svoj historický osud, svoje hodnoty a tradície a budovať spoluprácu na základe demokracie, spravodlivosti a rovnosti. A musíme pochopiť, že tento proces už nemožno zastaviť.
    publikované: 09.07.2022 21:25:59 | autor: Jozef Oskoryp (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014