doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ľudia nebláznite a trocha pred voľbami rozmýšľajte

.... máme tu málo výkonný taliansky systém na západe, kto teraz bude chrániť naše jadrové elektrárne ? tento človek ale dnes prosíka taliansku premiérku aby Taliansko ponechalo tento systém na Slovensku...

Náš predseda vlády, v prednese svojich názorov na tému vojny na Ukrajine, zaperlil už 23.1.2024 známou hláškou: ... Citujem: "A to si fakt myslíte, že v Kyjeve je vojna? To ako nemyslíte vážne, dúfam... "  Možno, že dnes 22.3.2024 už povie vetu podobnú tej z Ruska. Citujem:...“ Rusko je na Ukrajine vo „vojnovom stave“, vyhlásil hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.“  Ďalšia slovná perla z úst nášho predsedu vlády zaznela 26.2.2024 keď povedal. Citujem: „Všetky patrioty nám vzali, máme tu málo výkonný taliansky systém na západe,“  2.3.2024 to ešte rozhorčene pridupľoval otázkou: „Kto teraz bude chrániť naše jadrové elektrárne ?“ A dnes 22.3.2024 tento človek prosíka taliansku premiérku Giorgiou Meloniovou, aby Taliansko ponechalo tento systém na Slovensku. Tak sa asi nespráva žiadny premiér na svete. Absolútne ide o nekoordinované vyjadrenia. Veď čo sa asi dá očakávať napr. od Talianska, ktoré najprv predseda vlády SR vysmeje, za málo výkonný systém na západe Slovenska a potom ide žobrať u Talianov o jeho ponechanie ?!?!  Hanba na entú.

No, oveľa nebezpečnejšia pre bezpečnosť Slovenska, je jeho vyslovená otázka, „Kto teraz bude chrániť naše jadrové elektrárne ? Totiž, pán predseda vlády týmto vyjadrením, zrejme povedal niečo, čo podľa všetkého spadá do zoznamu utajovaných skutočností v pôsobnosti Úradu jadrového dozoru Slovenskej republiky: Citujem: .“(Stupeň utajenia  V -Vyhradené, D - Dôverné, T - Tajné – ods. 4, 5, 6 3) ...technické riešenia alebo zdokonalenia v oblasti zabezpečenia ochrany a obrany objektov osobitnej dôležitosti a ďalších dôležitých objektov, ak následkom neoprávnenej manipulácie s utajovanou skutočnosťou by mohlo byť ohrozené zahranično politické postavenie, obrana, bezpečnosť a záujmy štátu v medzinárodnej a ekonomickej oblasti, a tým by mohla vzniknúť vážna ujma na záujmoch SR.“   https://www.ujd.gov.sk/informovanie-verejnosti/povinne-zverejnovane-informacie/zoznam-utajovanych-skutocnosti/  Zvýrazňujem fakt, že od dneška je Rusko na Ukrajine vo vojnovom stave. Čiže, u nášho suseda je regulárna vojna  a náš predseda vlády, celému svetu oznamuje, otázkou: „Kto teraz bude chrániť naše jadrové elektrárne ?“ To sa veru  ťažko zakamufluje. No zajtra sú voľby prezidenta SR, tam má predseda vlády SR svojho koňa. A čo, ak ten jeho kôň je taký istý ako náš predseda vlády ? Teda nespoľahlivý a nezodpovedný ! Preto prosím : Ľudia nebláznite a trocha pred voľbami rozmýšľajte !  Svetu mier a pokojné blížiace sa veľkonočné sviatky, všetkým  praje doko. 


Komentáre,názory | stály odkaz

Komentáre

  1. Kto je vlastne na Slovensku "vojnový štváč "? Ústavný zákon 227/2002 Z.z.
    stanovuje, že vojnový stav (ten spravidla predchádza vojne) navrhuje prezidentovi vyhlásiť vláda (tej šéfuje p. Fico). Vojnu, až základe rozhodnutia Národnej rady SR (tej šéfuje p. Pellegrini), vypovie prezident Takže, mne vyšlo poradie tzv. Ficových "vojnových štváčov" takto: : 1. p.. Fico. 2. p. Pellegrini 3. Prezident.
    Skutočne je veľmi smutné, že sa nájdu takí voliči, ktorí bez overenia, ďalej šíria bludy o nejakých vojnových štváčoch. A veľmi nebezpečné je zistenie, že predseda NR SR ani predseda vlády SR, nevedia aký je zákonný postup pri vypovedaní vojny.
    publikované: 02.04.2024 18:08:06 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Dnešné (3.4.2024) vystúpenie kandidátov na prezidenta znova ukázalo, že
    p. Pellegrini je tak posadnutý túžbou po prezidentskej stoličke, že sa bez začervenania nehanbil verejnosť klamať, zahmlievať odpovede, demagogicky šíriť nepravdivé tvrdenia a polopravdy. V snahe získať na svoju stranu za každú cenu aj prívržencov p. Harabina, ktorí sa prezentujú ako proruskí orientovaní a sú proti NATO, EU aj USA, sa nedokázal jasne vyjadriť, že na tieto ich postoje a aktivity, by ako prezident nepristúpil.
    publikované: 03.04.2024 20:26:20 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Pán Pellegrini neverím Vám ani jedno slovo, ktoré ste po kedy povedali.
    Ako môžete bez začervenania tvrdiť, že ste sa stali prezidentom, ktorý je za sebavedome a suverénne Slovensko, ak Vám voľby vyhral predseda maďarskej vlády ? Hanbíte sa !
    publikované: 07.04.2024 16:09:45 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Autor nech sa sám červená
    Vážim si každý profesionálny prístup k aktuálnej otázke dňa. Nechcem využívať posun v čase, kedy d e m o k r a t i c k y vo voľbách zvíťazil pán Pellegríni. Ale . Smrad od liberálov jasne Slovači ukázal, kam chápadlá hnusných nepolitikov smerujú. Vojna, hlad a bieda.
    Triezvy Slovák sa už v tom dávno vyzná. Politika ,,ámerika,, tu fungovať veru nebude. Milióny mŕtvych , čo majú na svojich osudoch je výstrahou pre celý svet. Zastavte americký teror. Aj na Slovensku!
    publikované: 07.04.2024 20:40:42 | autor: Ivan Čaniga (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Aká je to demokracia, ak občan Pellegrini, ktorý bol "demokraticky" zvolerný za prezidenta nedodržuje ústavu ?
    Možno, že jeho voliči ústavu nečítajú , ale on ako bývalý poslanec a dokonca bývalý predseda NR SR, by teda mal vedieť aspoň to, čo je v nej napísané o prezidentovi . Rád zopakujem: Citujem.."Ústava SR Čl.103) Ak za prezidenta bude zvolený poslanec Národnej rady Slovenskej republiky, člen vlády Slovenskej republiky, sudca, prokurátor, príslušník ozbrojených síl alebo ozbrojeného zboru, predseda a podpredseda Najvyššieho kontrolného úradu Slovenskej republiky, odo dňa zvolenia prestane vykonávať svoju doterajšiu funkciu. ..." Pripomínam, že voľby boli už 7.4.2024 a občan Pellegrini "demokraticky" zvolený za prezidenta nemôže tvrdiť, že sa to k nemu ešte nedostalo lebo to, že o tom vie, priznal pred kamerami tesne pred polnocou 7.4.2024. Prečo teda pred inými kamerami večer v nedeľu 8.4.2024 tvrdil, že v parlamente skončí nie za niekoľko dní ale možno až po niekoľkých týždňoch ????
    publikované: 08.04.2024 06:38:40 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014