doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vianočný pozdrav 2013

... aj tak sa vieme zabávať.. obrázky..

Pre mnohých z nás je predvianočné obdobie poznamenané zhonom. Vraj sa tomu nedá zabrániť.  Preto o to viac vieme oceniť  možnosť,  prežiť v tomto období niečo pekné a zmysluplné. Takým, podľa mňa, bolo aj včerajšie kultúrno-spoločenské vystúpenie na Základnej škole ul.Mukačevská v Prešove. Tamojší žiaci a ich pedagogický zbor, všetkých prítomných rodičov a priateľov školy, v hodinovom programe dokázali zaujať natoľko, že po jeho ukončení sa akosi nikomu ešte nechcelo ísť z  domov.

Tento večer, keď sa na pódiu, vyzdobenom krásnymi kulisami, svižne striedali gymnastické akrobacie, moderné tance, vianočné spevy, riekanky a vinše, sprevádzané dojemnými vianočnými melódiami, iste  zapôsobil na všetkých ako balzam na dušu. Preto nie div, že diváci účinkujúcich často odmeňovali potleskom. Takto sa im snažili poďakovať za prekrásny zážitok. Mne sa zdalo, že žiaci a ich učitelia príjemne prekvapili nielen divákov, ale asi najviac prekvapili sami seba, keď videli, že hodiny ich nácvikov neboli zbytočné, lebo svojim vystúpením potešili divákov a všetci z toho mali radosť a dobrú náladu. 

A o to predsa išlo. Ukázať, že nato aby sme zažili niečo príjemné a pekné, netreba vždy mnoho peňazí a tzv. celebrity.  Stačí chuť, dobrá vôľa, šikovní učitelia, žiaci, rodičia  a najmä viera v seba samého. Preto mohol pán riaditeľ školy v záverečnom vystúpení povedať vetu: „Neviem ako vám,  ale mne sa program veľmi páčil.“ Ja dodávam, že aj nám. Nech to potvrdí aj tých pár obrázkov.


A za všetkých divákov ešte raz ďakujeme. Doko

Príbehy, postrehy | stály odkaz

Komentáre

  1. krásna energia
    ... a Vianoce môžu začať
    publikované: 13.12.2013 19:13:09 | autor: kajovsky (e-mail, web, autorizovaný)
  2. práca pedagogov k nezaplateniu
    zmysluplná..obohacujúca..pre tých-čo dávali-i tých čo prijímali..
    publikované: 13.12.2013 21:37:28 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Doko
    vždy určite taketo vystúpenie poteší nielen mladších, ale hlavne seniorov, ktorí predsa majú menšiu možnosť kultúrneho vyžitia
    publikované: 18.12.2013 15:27:03 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Roman
    ...a je po vianociach. Skoda, mam velmi rd toto obdobie...
    publikované: 03.01.2014 23:06:21 | autor: Roman (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014