doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prvý kandidát na prezidenta SR, medzi občanmi ako občan a nie ako modla

....po pešej zóne, kráča neprehliadnuteľná postava. Vysoký štíhly chlap, takmer biele husté vlasy, okuliare, rezký krok športovca a ide sám ...

Nevyhľadávam senzácie, ale ak som pri nejakej, tak sa snažím uloviť si tam fotografiu. Podobne to bolo aj predpoludním 26.3.2024 na Hlavnej ulici v Prešove. Od dcéry som sa dozvedel, že v Prešove sa asi zastaví pán Ivan Korčok. Stalo sa. Niečo po 11.00 hodine, sa v smere od konkatedrály sv. Mikuláša  po pešej zóne, približovala neprehliadnuteľná postava. Vysoký štíhly chlap, takmer biele husté vlasy, okuliare, rezký krok športovca a ide sám. Až po chvíli ho zaregistrovali fotografi a od tej chvíle, až po priestranstvo pred Šarišskou galériou, už nebol sám. Vítalo ho plno ľudí, najmä mladých, ale ani seniori tam nechýbali. Nemal prichystanú žiadnu  tribúnu, chcel sa len tak stretnúť s ľuďmi a poďakovať im zato, že mu verili a posunuli ho vo voľbách za prezidenta SR, do druhého kola na 1. mieste. Prítomní si ale vytlieskali aj improvizovaný prejav. A tak si pán Korčok spomenul na svoje ligové, volejbalové majstrovské zápasy a svižne sa vyhupol na blízky, betónový múrik a odtiaľ predniesol krátky ale fundovaný preslov, v ktorom nikoho nestrašil, ani nesľuboval nesplniteľné ilúzie. V závere svojho vystúpenia poprosil prítomných, kde mali prevahu dievčatá a ženy aby mu ostali verní aj v 2. kole a spolu so svojim rodinami, priateľmi a blízkymi, prišli odovzdať svoj hlas. A tak som to videl cez môj mobil ja.

 

 

Svetu mier (aj pán Korčok ho chce a nie vojnu) a pokojné veľkonočné sviatky, všetkým praje doko. Viac obrázkov nájdete na https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Ivan_Kor%C4%8Dok_2024_in_Pre%C5%A1ov


Komentáre,názory | stály odkaz

Komentáre

  1. Pán Korčok, ďakujem Vám v mene všetkých 1 243 709 ľudí, ktorí Vás volili
    za odvahu, s akou ste pristúpili k týmto voľbám, lebo ste nám umožnili reálne zistiť to, aká masa ľudí na Slovensku si ešte stále, nad pominuteľnou politickou slávou, oveľa viac cení predovšetkým ľudský prístup, férovosť, dobré mravy, čestnosť a dodržiavanie zákonov. Veľmi si cením, že nositeľom týchto vlastností ste zostali počas celej kampane, a to aj napriek tomu, že Váš politický super tento spôsob boja nevyznával. Ešte raz Vám úprimne ďakujem.
    publikované: 07.04.2024 08:21:13 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014