doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zjavenia okolo nás

... pozrite si fotografie ... medzi Nebom a Zemou určite existujú javy, ktoré sa dajú vysvetliť hneď na prvý pohľad. ...kde končia zázraky, nastupujú slovenské televízie.

V poslednej dobe sa niektoré televízie na Slovensku s obľubou venujú zjaveniam a „zjaveniam“.  Okrem toho, že si medzi našim pospolitým ľudom zvyšujú sledovanosť a tým aj väčšie odmeny pre redaktorov týchto príspevkov, šíria medzi ľudom aj rôzne pocity.  Ja v tomto blogu chcem na vlastných fotografiách ukázať, že existujú aj „zjavenia“ prirodzeného pôvodu, ktoré môžeme vidieť, ak ich chceme vidieť a sme aj  pozorní a všímaví. Zároveň sa sami môžete presvedčiť, že to čo na obrázkoch vidím ja, nemusíte vidieť vy.

Tak napríklad, toto je podľa mňa obličaj mačky. Inak v skutočnosti ide o hru pavučiny na konárikoch tuje, ktorá rastie v záhrade.

Na tomto obrázku je podľa mňa „spiaci mních“. V reáli ide o pohľad na vrcholy pohoria v poľskom meste Zakopané.

V lete som si na oblohe pri Levoči všimol tento úkaz, ktorý mne pripomína kríž.


A tento obrázok kde ja vidím obličaj mladého vĺčaťa, je vidieť aj z Cesty slobody. Stačí, že Kriváň pokryje sneh.

Ak k prírode, pridáme aj predmety vytvorené človekom,  potom môžeme vidieť napríklad dúhu, ktorá smeruje medzi dva kríže, v skutočnosti ide o usilovne pracujúce stavebné žeriavy, na stavenisku prešovskej Eperie.


Takže čo na záver?  Medzi Nebom a Zemou určite existujú javy, ktoré sa dajú vysvetliť hneď na prvý pohľad. Napríklad tie na mojich fotografiách. Iné javy na vysvetlenie ich podstaty už potrebujú vedcov - odborníkov. A až potom prídu na rad javy z kategórie UFO. No a ak nám  už naše ľudské chápanie na vysvetlenie niečoho nepostačuje, na rad prichádzajú zázraky. Tie ale musí schváliť katolícka cirkev. A konečne, po týchto inštitúciách nastupujú slovenské televízie.  Pokojný advent praje doko.


Cestovanie po Slovensku | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014