doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vojna policajtov, nakrúcanie filmu

...Policajt Alexander Bárta nechce byť sledovaný tajnou službou. Jeho kolega s prezývkou „Šalený“ (Robo Jakab) je z prešovskej kriminálky. .. aj foto z nakrúcania

Nie som náruživý filmový divák, ale ak mám možnosť, naživo vidieť prácu ľudí pred tým, ako sa film dostane do kín, nenechám si ju ujsť. Na internete som náhodou našiel takýto oznam o konaní kastingu:

....“Policajt Alexander Bárta nechce byť sledovaný tajnou službou. Jeho kolega s prezývkou „Šalený“ (Robo Jakab) je z prešovskej kriminálky. Ponúkne pomoc. Nedeľa 21.5.2023, 05:00 – 12:00, Prešov Chodci Prešova: ak máte chuť si zahrať vo filme, príďte. Úlohu vám nájdeme. Keď ťa vyberieme na nakrúcanie, získaš hereckú zmluvu na 1 euro. Tú si starostlivo uschovaj, bude tvojou vstupenkou na slávnostnú predpremiéru filmu v Košiciach, Prešove, Spišskej Novej Vsi, Poprade alebo v Banskej Štiavnici. Vo filme, ktorý je zasadený do slovenského prostredia v 90. rokoch minulého storočia, budú použité aj vozidlá DPMP. Konkrétne trolejbus Škoda 14 TrM s číslom 123, ktorý je posledným zástupcom trolejbusov tohto typu v Prešove....“

Hlavná ulica. Obloha jasne modrá, bezvetrie, v tieni minimálne 23° C, je 11,00 hodín, takže väčšina ľudí je v kostole. Až za konkatedrálou sv. Mikuláša pri soche Ježiša Krista je pomerne dosť živo. Áno, tu filmári nakrúcajú film, s príťažlivým názvom Vojna policajtov. Ale čo budem veľa písať, na vžitie sa do situácie stačí niekoľko mojich fotiek.





 

Takže, neverte tým, čo tvrdia, že na východe nič nie je. Máme tu Vojnu policajtov. Všetkým nám prajem pekný zvyšok nedele a svetu mier. doko. Viac obrázkov na   https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Shooting_of_the_film_War_of_the_Cops_(Pre%C5%A1ov)


Cestovanie po Slovensku | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014