doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

S tanistrou po Slovensku (R7 úsek: Kvetoslavov - Holice)

...Na tomto úseku, R7 neprechádza ani po jednom moste. Ale niekoľko mostov a ekoduktov je nad ňou predsa len postavených....

Celková dĺžka rýchlostnej cesty R 7 medzi Holicami a Bratislavou je asi 30 kilometrov. A tak najmä vodiči dochádzajúci do hlavného mesta z juhovýchodnej strany od Šamorína a Dunajskej Stredy, sa k svojmu cieľu dostanú rýchlejšie. Ja som využil iba úsek od obce Kvetoslavov (oficiálne vedený pod názvom Šamorín sever) po obec Holice kde R 7 končí vyústením do kruhovej križovatky. Na tomto úseku, R7 neprechádza ani po jednom moste a nie ja tam ani jeden tunel, ale niekoľko mostov a ekoduktov je nad ňou predsa len postavených. V prevádzke je aj veľké obojstranné odpočívadlo Blatná na Ostrove.  Hoci tento, asi 14 km rovinatý úsek rýchlostnej cesty R 7, bol slávnostne odovzdaný do užívania už 19.07.2020, doteraz nie je zapracovaný do známych internetových mapových podkladov. Tak som sa rozhodol priblížiť ho mojimi fotografiami.

Napojenie na R7 pri obci Kvetoslavov




Výjazd z R7 pri obci Holice




8. mája 2021, kedy som tade cestoval od Senca na Dunajskú Stredu, aby som sa tak vyhol Bratislave, bolo krásne slnečné počasie, kde dominovala modrá obloha a konkurovali jej zelené a žlté pásy obrobených polí. Ak chcete vidieť viac obrázkov nájdete ich, po kliknutí na https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Expressway_R7_(Slovakia) . Príjemné cestovanie po Slovensku praje doko.


Cestovanie po Slovensku | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014