doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

S tanistrou po Šariši, búrajú most v Prešove

... most je od soboty 16.3.2024 obojstranne uzavretý, a to približne na 200 dní. ...., aj foto

Most ponad železničnú trať na ulici Lesík delostrelcov, ktorý postavili v roku 1968, je pre búracie práce a následnú výstavbu nového mosta, od soboty 16.3.2024 obojstranne uzavretý, a to približne na 200 dní. Ide o križovatku ulíc Lesík delostrelcov – Rusínska – Východná – Kuzmányho, ktorým denne prechádzalo asi 20 000 vozidiel.  Na moje prekvapenie, samotná križovatka neniesla znaky prehustenej dopravy, ale vedľajšie ulice Lesík delostrelcov, Pod Táborom, Plzenská, Masarykova a Škultétyho boli preplnené. Ja som tam v pondelok 18.3.2024 urobil niekoľko fotografií. Na Východnej ulici to vyzeralo takto:

 


Október 2024 (vizualizácia)

Pre pamätníkov rok 2011

Takže, pre nás vodičov  neostáva nič iné, len danú situáciu rešpektovať a prejaviť jeden k druhému viac porozumenia, slušnosti a úcty. Svetu mier a pokojné nadchádzajúce veľkonočné sviatky všetkým praje doko.Viac foto na  https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Most_nad_%C5%BEeleznicou,_Les%C3%ADk_delostrelcov


Cestovanie po Slovensku | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014