doko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dar k MDŽ – ruže od Putina

6.3.2022 ... roku 1977, keď sa mladík Putin, dal naverbovať do KGB v bývalom ZSSR. Vtedy ho ako mladého a ambiciózneho muža, zrejme diabol vyniesol do obrovskej výšky, kde mu povedal ...

Kresťania sú momentálne na začiatku 40 dňového pôstu a 8. marec - MDŽ pripadol tento rok tiež na toto obdobie. Civilizovaný svet si v tento deň pripomína ženu ako bytosť,  ktorá sa na Zemi nedá ničím nahradiť. Obyčajne im muži v ten deň, dávajú na znak úcty a vďaky kvety. Určite to tak robí aj muž, ktorého dnes preklínajú mnohí, bez rozdielu, ale obzvlášť milióny žien – matiek, lebo im zobral ich mužských ochrancov do vojny. Čo je to za človeka, ktorý spôsobuje takéto krutosti teraz, v 21. storočí ?

Asi to všetko začalo už v roku 1977, keď  sa mladík Putin, dal naverbovať do KGB v bývalom ZSSR. Vtedy ho ako mladého a ambiciózneho muža, zrejme diabol vyniesol do obrovskej výšky, kde mu povedal to známe biblické:  ... „Dám ti všetku moc a slávu, lebo som ju dostal a dám ju, komu chcem. Ak sa mi teda budeš klaňať, všetka bude tvoja..“ a Putin vtedy asi podpísal  celoživotnú zmluvu, ktorú zrejme ako jedinú, do bodky aj  dodržuje. Ako vidíme, takmer celý svoj život slúži a klania sa  vládcovi Ríše zla. Dnes je už gospodin Putin, takmer 70 ročným prezrelým mužom, ktorý bilancuje svoj život a zistil, že "Zlu" sa ešte potrebuje nejako odvďačiť aby sa bez pochybnosti mohol dostať do jeho ríše. Tak sa stalo, že 24.2.2022 v skorých ranných hodinách, bez vyhlásenia vojny, dal pokyn pre svoje pekelné sily, aby začali raketami a lietadlami bombardovať územie nič netušiacej Ukrajiny. To bola prvá, pomyselná čierna ale krvou postriekaná ruža k MDŽ. Druhou takouto ružou by mohol byť jeho rozkaz na uvedenie nukleárnych síl Ruskej federácie do zvýšenej bojovej pohotovosti, čo 4. marca 2022, ešte v skorých ranných hodinách pritvrdil, keď jeho asi čiastočne zošaletí služobníci, zaútočili na ukrajinskú záporožskú elektráreň, ktorá je najväčšou v Európe a týmto aktom celý svet vystavili následkom možného atómového výbuchu. To je tretia pomyselná čierna, krvou postriekaná ruža k MDŽ od Putina. 5. marca 2022 ukrajinské ministerstvo obrany oznámilo, že vo vojne s Ruskom už zahynulo viac ako 11 000 ruských vojakov. Túto štvrtú pomyselnú ružu, vládca ruskej ríše zla, prizdobil tak, že ruským matkám rozkázal za mŕtveho syna vyplatiť v prepočte asi 47-tisíc eur. Dnes aj vďaka jeho diabolskej „milosrdnosti“ a vernosti jeho služobníkov, ušlo z Ukrajiny pred hrozbami vojny,  asi 1 a pol milióna ľudí, z ktorých absolútnu väčšinu tvoria ženy a detí. To by mohla byť 5. pomyselná, čierna a krvou postriekaná ruža od gospodina Putina k MDŽ.

Ťažko povedať, koľko takýchto ruží svetu, tento služobník zla, ešte uštedrí. No ako kresťanovi, mu treba pripomenúť citát z Biblie  ... „Je povedané: Pánovi, svojmu Bohu, sa budeš klaňať a jedine jemu budeš slúžiť. Nebudeš pokúšať Pána, svojho Boha.“ Ostáva nám iba veriť, že tak ako v biblii, keď diabol skončil všetko pokúšanie, odišiel od Krista, zbaví sa pokúšania zo strany "Zla" aj gospodin Putin. Ak to neurobí, potom ho jeho čierne a krvou postriekané ruže, môžu naveky sprevádzať na ceste do večnosti. Ľudstvu, ak chce ešte nejaký čas prežiť, neostáva veľa spôsobov na zastavenie zločinov, páchaných ľuďmi typu Putina.  Kresťania ale veria, že sa to, najmä v tomto pôstnom období, dosiahnuť aj láskou k blížnemu a modlitbami. Všetkým ľuďom na svete prajem život bez vojen. doko


Komentáre,názory | stály odkaz

Komentáre

  1. Podpora vojny má svoj symbol. Písmeno Z - Obdivuhodná sebakritika Rusov.
    Mnohí ste si tiež všimli, že na ruských tankoch a transportéroch, ktoré okupujú Ukrajinu je namaľované veľké písmeno Z. Niektorí nad tým meditujú, no podľa mňa je to pre nás Slovákov jednoduché. Potvrdzuje to aj prekladač Google. Z- Zachvatčik - (Захватчик. Тот, кто захватил чужую территорию, ведёт захватническую политику, агрессор. Фашистские захватчики) Rusi sa nám tak sami priznávajú k tomu, že sú na Ukrajine fašistickým agresorom.
    publikované: 07.03.2022 08:59:48 | autor: doko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014